Dombos Krisztián egyéni vállalkozó vagyok, Székesfehérváron születtem. A munkáim is itt készülnek saját műhelyben, saját kezűleg, igényesen, megbízhatóan, kreatívan!

dscf0583A kárpitos szakmát 2006-ban végeztem el. szakmunkásvizsga alól mentesültem, mert tanulmányi eredményeimnek köszönhetően bejutottam az országos Szakma Kiváló Tanulója versenyre, ahol első helyezést értem el.
A szakmám nagyon szeretem, és továbbra is az a célom, hogy a kárpitozásban az egyik legjobb legyek, és folyamatosan fejlődjek szakmailag.  Sok remek bútorral találkoztam már a munkám során, és mindig örömmel tölt el, ha szép és igényes munkát adhatok ki a kezeim közül.

A bútoroknak történetük van, egy-egy ember számára, vagy a család számára. És azt sem szabad kifelejteni, hogy a mai modern bútorok kevésbé időtállóak, mint a hajdanán nagy odafigyeléssel tömörebb stabilabb anyagokból készített bútorvázak.

Vállalom:
⦁    Antik bútorok javítását, felújítását
⦁    Modern bútorok javítását, felújítását
⦁    Bútorok átalakítását
⦁    Díszpárnák készítését
⦁    Díszítő munkák, falikárpitok készítését
⦁    Bútorlapok kárpitozását
⦁    Egyedi ötletek kivitelezését

 

  • Árajánlatot díjtalanul, és kötelezettségmentesen készítek személyes felméréssel, vagy email-ben kapott képek alapján is.
  • Székesfehérváron díjtalan a személyes felmérés, amennyiben szükséges! Székesfehérváron kívül a kiszállásnak egyszeri díja van!
  • Helyszíni javítást is vállalok amennyiben kivitelezhető.
  • Az elvégzett munkára garanciát vállalok, hiszen a megbízhatóság az egyik alappillére a jó vállalkozásnak!